Мария Бакалова озари червения килим в Лондон за прожекцията на най-новия

...
Мария Бакалова озари червения килим в Лондон за прожекцията на най-новия
Коментари Харесай

Мария Бакалова отново възхитителна

Мария Бакалова озари аления килим в Лондон за прожекцията на най-новия си филм.

28-годишната актриса изглеждаше елегантно в зелена копринена рокля с десен, до момента в който позираше преди церемония прожекцията на кино лентата " Стажантът “ на филмовия фестивал BFI в Лондон.

Българската звезда, която стана известна след основната си роля във кино лентата на Саша Барон Коен " Борат 2 “, беше облечена в обгръщаща фигурата рокля с черно-бяла шарка по полата. Елегантната рокля включваше шлейф през рамото, а актрисата добави към визията си чифт зелени обувки металик.

Красавицата беше с прибрана коса на кок със непряк бретон. Тя добави тоалета си със сребърно колие и подобаващи обеци.

Актрисата също по този начин театралничи дружно с другите звезди от кино лентата Себастиан Стан и Джеръми Стронг, както и режисьорът Али Абаси, които изглеждаха елегантно в кафяви костюми.

Себастиан избра тъмнокафяв панталон и по-светло сиво-кафяво сако, което носеше разкопчано върху бялата си риза.

Джереми носеше кафяв кадифен блейзър и светлокафяво поло, а Али бе избрал напълно черна визия.

Елегантната поява на Мария в Лондон пристигна, откакто тя беше видяна дружно с Ан Хатауей на премиерата на биографичния филм за Доналд Тръмп в Ню Йорк предходната седмица.

Преди няколко дни вестник " Гардиън “ постави думи в устата на българката, потвърждавайки, че е нарекла Тръмп " един от най-злите хора на нашия век “, преди да се поправи.

Филмът, режисиран от Али Абаси и написан от Гейбриъл Шърман, наблюдава Тръмп по време на кариерата му като барон на недвижимите парцели през 70-те и 80-те години на предишния век.

Себастиан влиза в ролята на предприемача, трансформирал се в политик, до момента в който Джереми Стронг показва неговия юрист Рой Кон, а Мария играе някогашната брачна половинка на Тръмп – Ивана.

Сюжетът наблюдава младия Доналд, който гради кариерата си на магнат на недвижими парцели в Манхатън дружно с първата си брачна половинка Ивана.

Неговият ментор, страховитият юрист Рой Кон (Джеръми Стронг), който преди този момент е бил дясната ръка на Джо Маккарти, оформя Тръмп като индивида, който е през днешния ден.

Филмът получи най-вече позитивни мнения. " Ню Йорк Таймс “ назова кино лентата " блестящо пошъл “.

Рецензентът Манола Даргис написа: " Всеки артист явно е проучил деликатно действителния облик на героя си, маниерите му, метода, по който се движи, и изключително гласа му. Филмът ви подтиква да се смеете на крайностите му, на суетата и самохвалството му, само че единственото, за което основателите на кино лентата не ви приготвят, даже и да знаете по-добре, е мащабът на американската покруса, която бързо се разпростира пред вас “.

В друга позитивна критика " Лос Анджелис Таймс “ написа, че Себастиан Стан показва " най-хубавото осъществяване в кариерата си досега “ и също по този начин хвали кинематографията на кино лентата за положителното пресъздаване на ситуацията през 80-те години на предишния век.

Рецензентът Кейти Уолш прибавя: " Някои може би желаят " Стажантът “ да отиде по-далеч. Той в действителност очовечава Тръмп. Но той също по този начин показва ясно очевидната картина на това по какъв начин един човек може да се трансформира в страшилище с подобаващата персона, генезис и насоки. Какво повече може да е належащо да се каже? “.

Сайтът за кино почитатели JoBlo също даде на " Стажантът “ блестяща критика и съобщи, че осъществяването на Джереми Стронг в ролята на Рой Кон го трансформира в " същинската звезда “ на кино лентата, написа БГНЕС.

Рецензентът Крис Бъмбрей написа: " Абаси дава необикновено чувство за темпото, като филмът е къс и дълъг два часа и е занимателен от началото до края, без значение от това къде в политическия набор се намирате “.

Премиерата на кино лентата пристигна, откакто от акцията на Тръмп оповестиха, че ще съдят " преструващите се на режисьори “, които стоят зад " Стажантът “, тъй като филмът демонстрира претендентът за президент да изнасилва брачната половинка си Ивана.

Те настояват, че е цялостен с от дълго време опровергани неистини и че принадлежи в " пожар на бунище “.

Във кино лентата е показан краят на брака му с Ивана и в един миг е изобразено Тръмп да изнасилва брачната половинка си и като я пита: Открих ги г-точката ти?

В показанията си при развода през 1989 година Ивана насочва обвиняване в обезчестяване, само че през 2015 година го отдръпва.

" Ще подадем правосъден иск, с цел да се оправим с искрено погрешните изказвания на тези претендиращи режисьори “, съобщи Стивън Чунг, шеф по връзките на акцията на Тръмп.

" Този отпадък е чиста небивалица, която сензационно раздухва неистини, които от дълго време са развенчани. Както и при противозаконните опити с Байдън, това е интервенция в изборите от страна на холивудския хайлайф, който знае, че президентът Тръмп ще си върне Белия дом и ще победи определения от тях претендент, тъй като нищо от това, което са създали, не е проработило. Този " филм “ е чиста проба злонамерена клюка, не трябва да вижда бял свят и даже не заслужава място в секцията за директни DVD-та в кошчето за отпадък в скоро затворения магазин за филми с понижение, мястото му е в пожар в бунище “, сподели той.

Съобщава се, че основателите на кино лентата са в спор и с един от финансовите си поддръжници, милиардерът Дан Снайдър, който поддържа Тръмп и преди е дарявал за неговата акция.

В показанията си Ивана Тръмп декларира, че господин Тръмп я е изнасилил. Тя твърди, че той я е бутнал на пода и е издърпал кичури от косата ѝ.

Г-н Тръмп отхвърли обвиняванията и по-късно Ивана Тръмп сподели, че тя не е имала поради това безусловно, а по-скоро, че тя се е почувствала насилена, написа Ladyzone.bg.

В изказването си от 1993 година тя декларира: " В един от случаите през 1989 година с господин Тръмп имахме брачни връзки, при които той се държеше с мен доста по-различно, в сравнение с по време на брака ни. Като жена се почувствах насилена... Нарекох това обезчестяване, само че не желая думите ми да се поясняват в дословен или незаконен смисъл “.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР